Pictura in intuneric editia a XIII-a (8 - 12 iunie 2016)

Societatea Nationala de Speologie anunta organizarea în primavara anului 2016 a celei de-a XIII-a editii a scolii anuale de fotografie in pestera. Scoala se adreseaza speologilor si pasionatilor de fotografie interesati sa aprofundeze sau sa experimenteze fotografia in pestera, cu nivel incepator sau mediu in fotografia in pestera.

workshop de fotografie in pestera

 

Lectori: Ovidiu Guja
Loc de desfasurare: Casa de Piatra - Comuna Arieseni, judetul Alba.
Casa de Piatra este un pitoresc catun din M-tii Apuseni, situat pe Valea Garda Seaca la 12 km de Comuna Garda (30 km amonte de Campeni, pe Valea Ariesului).

Se asigura scolarizarea, echipamentul speologic si fotografic colectiv (blitz, surse de iluminare), suport de curs in varianta CD, cazare in conditii de cabana de munte, acces la bucatarie. Masa se asigura prin autogospodarire si participantii au asigurat accesul la bucatarie complet echipata.

Echipament necesar:
- pentru cazare: sac de dormit
- pentru pestera: salopeta, cizme de cauciuc (sau bocanci), casca cu sistem de iluminare frontal, sac pentru transportul echipamentului (banana speologica - poate fi si un simplu rucsacel).
- pentru fotografie: aparat digital cu optiune manual si timp de expunere min. 8 s, trepied

Numarul participantilor: 4 - 8.
Vârsta minima a participantilor acceptati este de cel putin 16 ani impliniti în decursul anului 2016. Pentru participarea la activitati, participantii cu varsta sub 18 ani vor avea nevoie de acordul scris al ambilor parinti.

Taxa de participare 290 lei. 

Termen limita pentru inscrieri: iunie 2016. Activitatile scolii se desfasoara NUMAI cu un numar de minim 4 participanti.

Înscrierile se fac la adresa de e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. . Cei interesati sunt rugati sa precizeze in cererea de inscriere numele, vârsta, date de contact (adresa, telefon), organizatia (daca este cazul), precum si câteva cuvinte despre experienta fotografica, experientele montane si/sau speologice anterioare. Imagini de la scolile din anii precedenti pot fi vizualizate [aici]

Informatii pot fi obtinute la This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , la tel: 0744-799248 sau www.snsro.ro

Speologie.org photomaniacs.ro Carpati.org Alpinet.org
 Turistmania.ro Dor de Duca    

 

Imagini de la 'Pictura in intuneric 2013'

 

SpeleoCamp

Pictura in intuneric 2016

Ghetarul de la Vartop

Pestera Ursilor

Revista Lumea pesterilor