Speleocamp

Societatea Nationala de Speologie organizeaza, in cadrul activitatilor anuale de explorare, Speleocamp 2019 - Casa de Piatra. 
Speleocamp 2019 este o tabara de lucru  care se desfasoara in perioada 10 - 18 august 2019 si continua activitatile desfasurate in anii anteriori.
Daca esti interesat poti trimite un e-mail cu subiect Speleocamp 2019 la snsro @ intech.ro
 
Obiective:
- pesterile de lucru ale SNS de pe Valea Garda Seaca, Hodobana si Platourile Calineasa si Batrana din Muntii Bihor

Perspective:
- penetrarea in sistemele Coiba Mare - Tauz, Izbucul Rece, Coliba Ghioabului, Gura Apei

Activitati colaterale: 
- antrenament la faleza
- vizita in pesterile din zona
- fotografie in pesterile din zona

Loc de desfasurare: satul Casa de Piatra, Comuna Arieseni, Judetul Alba
Cazare: in cabana si cort
Echipament necesar:
pentru cazare: sac de dormit, incaltaminte pentru cabana;
pentru pestera: salopeta, bocanci (cizme de cauciuc), casca cu sistem de iluminare frontal, sac pentru transportul echipamentului (banana speologica). Ai nelamuriri in privinta echipamenului? Intreaba si vom fi bucurosi sa iti raspundem.
Masa va fi în regim de autogospodarire. vem la dispozitie aragaz, frigider, vase de bucatarie pentru utilizare comuna.
Contributie de participare: 120 lei (include cheltuieli comune si masa principala zilnica) 

Daca nu aveti experienta speologica, dar doriti sa experimentati atmosfera unei tabere speologice de lucru, sa cercetati si sa descoperiti pesteri, sunteti bineveniti!


Numarul participantilor este limitat la 15. Vârsta minima a participantilor acceptati este de cel putin 18 ani impliniti in decursul anului 2019. Pentru participarea la activitati, participantii cu varsta sub 18 ani vor avea nevoie de acordul scris al ambilor parinti. Înscrierile se fac, pâna la completarea locurilor, la adresa snsro @ intech.ro
Daca nu sunteti membru SNS, va rugam sa precizati in cererea de inscriere numele, vârsta, date de contact (adresa, telefon), organizatia din care faceti parte (daca este cazul), precum si câteva cuvinte despre activitatile spelogice pe care le-ati mai desfasurat si o motivatie (de ce doresti sa participi la Spelepcamp) pentru participarea la tabara. Locurile se ocupa in ordinea acceptarii cererilor si a platii contributiei.
Puteti sa va asteptati la 9 zile interesante, pline de activitati de teren: explorative, cercetare de suprafata si in primul rand la o atmosfera prieteneasca.
 
Termen limita pentru inscrieri: 1 august 2019